Ontdek de voordelen van een nieuwe generatie tampons.
Geen enkele moderne vrouw zal de menstruatie als een aantrekkelijke periode ervaren. Naast de voorkomende fysieke ongemakken, vormt de menstruatie niet zelden ook een praktisch obstakel voor de voortgang van het leven van alledag. U herkent ongetwijfeld: weg, een weekendje uit met vrienden en weer een paar dagen niet sporten, zwemmen of sauna. En tijdens de menstruatieperiode raakt vrijen ook al snel onderaan het lijstje met leuke dingen.

Optimale zekerheid
Gynotex Soft-tampons zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke gegevens uit de gynaecologie en nemen door hun speciale samenstelling en werking een aanzienlijk deel van die nare obstakels weg.

Tijdens geslachtsverkeer bijvoorbeeld ondervinden beide partners geen enkele hinder van deze nieuwe tampon. De optimale zekerheid geeft elke vrouw de absolute vrijheid om te zwemmen of een sauna te bezoeken. En tijdens welke andere lichamelijke activiteit dan ook zal de Gynotex Soft-tampon volstrekt niet voelbaar zijn.

Maximale hygiëne
Het principe achter Gynotex Soft-tampons bestaat eigenlijk al honderden jaren. Al in de 18e eeuw gebruikten vrouwen natuursponsjes tijdens hun menstruatieperiode. Aangezien men in die tijd nog weinig aandacht besteedde aan comfort en hygiëne, ontstonden vaak infecties.

Echter met de enorme kennis en onderzoeksgegevens van onze huidige tijd is bij Gynotex Soft-tampons dit aloude principe gecombineerd met de meest steriele productieprocessen en wijzen van verpakking, die niets aan het toeval overlaten. Comfort en hygiëne staan hoog in het vaandel.

Optimale verdraagzaamheid
Gynotex Soft-tampons worden vervaardigd uit absoluut gifvrij en milieuvriendelijke sponsmaterialen dat nul komma nul chemische bestandsdelen bevat. Hierdoor worden irritaties in de intieme delen volledig uitgesloten. Het gewicht per tampon is slechts 2 gram met een absorptievermogen dat ver boven het gemiddelde ligt van de traditionele producten.Te bestellen bij:
   
Gynotex tampons zijn vanaf nu bestelbaar bij elke apotheek
- Gynotex-dry bestel nummer: Z-index 15398897
- Gynotex-wet bestel nummer: Z-index 15399591