Upptäck fördelarna med den nya generationens tampong.
Ingen kvinna idag kan uppleva att det är helt bekvämt att ha sin menstruation. Även utan – det allt för frekventa - fysiska obehaget, kommer menstruationen ofta i vägen för det dagliga livet och för de stunder du sett fram emot. Du vet; den där helgen du sett fram emot är förstörd, åter igen, för att du får svårt att delta i sportaktiviteter, kunna gå och simma eller besöka bastun. Och värst av allt, under menstruationen, tappar sexuella aktiviteter ofta sin dragningskraft.

Den största säkerhet
Utvecklingen av Gynotex Soft-Tamponger är understödd av den senaste forskningen inom gynekologin. Tackvare deras speciella sammansättning och unika egenskaper, avlägsnar de en stor del av obekvämligheterna under menstruationen.

Vid t ex sexuella aktiviteter, kommer denna nya tampong inte att kännas av utav någon av parterna. Dessutom så ger den absoluta säkerheten, varje kvinna frihet att gå och simma, besöka bastun och så vidare. Oavsett vilken fysisk aktivitet hon är engagerad i, kommer hon aldrig att känna av den Gynotex Soft-tampons som hon använder.

Den bästa hygienen
Den grundläggande principen för Gynotex Soft-Tampons har varit känd i decenier. Från 1800-talet finns rapporter om kvinnor som använder små natursvampar under menstruationen. Men under den tiden fanns mycket liten kunskap om hygien och komfort och infektioner var frekvent förekommande.

Allt detta har ändrats. I dag har forskning och utveckling radikalt förbättrat den gamla idén. Det har medfört moderna material, steriliserade produkter, hygieniska förpackningar: Kort sagt, Inget återstår att förändra. Komfort och hygien till er tjänst!

Optimal tolerans
Gynotex Soft-Tampons är tillverkat i svampmaterial som är helt fritt från giftiga kemikalier, och dessutom vänliga mot miljön. Detta medför att dom inte kommer att orsaka irritationer i kroppen. Varje tampong väger endast 2 gram. Dess absorptionsförmåga överstiger vida jämförbara traditionella produkter.